باید ظرفیت های گیلان در حوزه توسعه کارآفرینی به کار گرفته شود
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان با بیان اینکه راه نجات اقتصاد و رفع مشکلات و چالش های ناشی از آن توسعه کارآفرینی است، گفت : باید ظرفیت های استان برای توسعه کارآفرینی به کار گرفته شود. یونس رنجکش عصر یکشنبه در جلسه هدفمندسازی کارآفرینی
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان با بیان اینکه راه نجات اقتصاد و رفع مشکلات و چالش های ناشی از آن توسعه کارآفرینی است، گفت : باید ظرفیت های استان برای توسعه کارآفرینی به کار گرفته شود.
یونس رنجکش عصر یکشنبه در جلسه هدفمندسازی کارآفرینی در استان افزود: توسعه کارآفرینی موجب پوپایی اقتصاد، رونق تولید، اشتغالزایی، ایجاد رقابت حاکم در فضای اقتصادی و کسب و کارها، تلطیف فضای اجتماعی و فرهنگی و ارزش افزوده در مباحث خرد وکلان توسعه ای خواهد شد.
وی ادامه داد: باید تلاش کنیم با ایجاد بسترهای مناسب، زمینه های تشویق کارآفرینان را فراهم و از توان مالی، فکری و سایر امکاناتی که در اختیار دارند، در فرآیند پویایی اقتصاد محلی و ملی استفاده کنیم.
به گفته رنجکش، فرصتهای سرمایه گذاری بسیاری در سطح ملی و استانی وجود دارد که با دوراندیشی و بهره مندی از ظرفیتهای قانونی می توانیم در یک ساماندهی صحیح مدیریتی در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی از آنها در مسیر رونق اقتصادی بهره مند شویم.
وی ادامه داد: رمز بقای اقتصادی و توسعه تمامی کشورهای پیشرفته روی آوردن به کارآفرینی است و کارآفرینان در این کشورها از جایگاه والایی برخوردارند از این رو، باید با تغییر نگرش به صاحبان سرمایه برای آنان فرش قرمز پهن کنیم و به آنها به عنوان قهرمانان ملی بنگریم.
وی مهمترین مشکل پیش روی کارآفرینی در کشور را نگاه فرهنگی برشمرد و یادآورشد : تا زمانی که این نگاه در سطوح مختلف تصمیم سازی ها تغییر نکند، نمی توانیم به اهداف توسعه اقتصادی دست یابیم.
مدیر کل دفتر جذب وحمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان اضافه کرد: این سؤال وجود داردکه چرا با این همه سرمایه های ملی که از نظر وجود صاحبان حرفه و مالی، اندیشه و ایده در کنار فرصتهای سرمایه گذاری و ظرفیتهای قانونی در کشور و استان گیلان وجود دارد؛ نمی توانیم به توسعه دست یابیم.
وی تأکید کرد: اگر کار آفرینی به یک باور در جامعه تبدیل شود و هرکسی با توجه به توان فردی و حرفه ای و توانمندی هایی که دارد بتواند ایجاد شغل کند و از فرصت ها به خوبی استفاده نماید که بسیار هم قابل اجرا است آنگاه می توان به اهداف رونق تولید وتوسعه ملی دست یافت.
وی در بخش دیگری از سخنانش به آموزش به عنوان تنها راهکار فرهنگ سازی در کارآفرینی اشاره و تأکید کرد: همه باید در کنار یکدیگر زمینه فراگیری آموزش کارآفرینی را فراهم کنیم و در این میان ایجاد کانون خیران کارآفرین بسیار حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: کانون خیران کارآفرین موجب ارتقای دانش و فرهنگ کارآفرینی در جامعه با توجه به تجربیات افراد موفق خواهد شد.
رنجکش اظهار داشت : با توجه به شرایط کشور و وجود مشکلات مختلف در رونق و پویایی اقتصادی در کنار هدف گذاری ها برای فعالیت های خیر خواهانه ای که اکنون توسط مردم و فعالان داوطلب انجام می گیرد نیازمند حضور داوطلبانی هستیم که جامعه را با اهداف کار افرین اشنا و به پشتیبانی از این بخش بپردازند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان افزود : اگر کارآفرین و رونق اقتصادی به واسطه داشته های موجود بر اساس هدف گذاری های مشخص اقتصادی در استان و کشور انجام شود بسیاری از چالش های موجود برطرف خواهد شد و خیران کارآفرین نقش مهمی در این فرایند دارند.
گیلان دارای ظرفیت های بسیاری بدلیل داشتن بنادر، منطقه آزاد و همسایگی با کشورهای حاشیه خزر و دارای زیر ساخت های زمینی، ریلی، هوایی و دریایی است.
صنعت، کشاورزی و گردشگری از جمله پتانسیل های این استان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰